Quarta victòria consecutiva del MoraBanc

Els de Natxo Lezkano guanyen 86-76 el Càceres

Els jugadors celebren la victòria amb l'afició.
Els jugadors celebren la victòria amb l'afició. | TWITTER/OscarMartinM

Quarta victòria consecutiva del MoraBanc a la Leb Or. Avui, la víctima ha estat el Càceres Patrimonio de la Humanidad a qui ha guanyat amb un contundent 86-74. Tot i això, el partit no ha estat extraordinari a nivell de joc, si bé des del primer quart els tricolor han estat els amos i senyors del parquet. Abans de la mitja part, però, el MoraBanc ha passat de dominar amb una diferència de 10 a tenir als extremenys a només quatre punts (43-39), però després del descans, i gràcies a l’empenta de l’afició al Poliesportiu, els homes de Natxo Lezkano han seguit amunt sense sorpreses i s’han endut un triomf que ajudarà a encarar amb optimisme els pròxims partits contra alguns dels rivals més durs de la taula: el Palència i el Burgos.