PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Verdú es prepara per debutar a la Copa del Món a l’estació de Soelden

L’esquiador de la FAE posarà en pràctica tot allò après durant tota la pretemporada

Per El Periòdic

Verdú en un dels entrenaments previs al seu debut a Soelden.
Verdú en un dels entrenaments previs al seu debut a Soelden. | FAE

Joan Verdú ja no haurà d’esperar més, i és que el seu debut competitiu a la Copa del Món d’esquí alpí tindrà lloc aquest cap de setmana. Després de mesos de preparació, d’un intens i metòdic treball d’entrenament, i diferents estades, l’andorrà s’estrena en el circuit més exigent de l’elit d’aquest esport a Soelden (Àustria). Una cita ineludible i de les clàssiques de l’inici de cada campanya d’hivern, i que rep als millors esquiadors del planeta.


L’hora de la veritat serà aquest diumenge, a partir de les 10.00 hores, quan començarà la primera mànega. A les 13.00 hores està prevista la segona, on només accediran els 30 millors de la primera. La reunió de tècnics serà avui a les 17.00 hores, i després que Soelden hagi acollit la competició femenina.


Els últims dies de preparació per a Verdú han estat a Soelden i a Val Senales. A aquesta última estada va estar entrenant en una pista exigent, amb condicions similars a les que es trobarà demà. «Em sento bé, preparat, i tenim clar el material», va explicar l’esquiador, que va assegurar que «arribo motivat i amb moltes ganes de donar el 100% de mi». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT