PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Poliesportiu espera tornar a veure la màgia del MoraBanc

Els de Lezkano reben un Cáceres renovat sense Rubio ni Llovet

Per David Sansaloni

Maric intenta la cistella en una jugada de l’últim partit al Poliesportiu, davant el Cantàbria.
Maric intenta la cistella en una jugada de l’últim partit al Poliesportiu, davant el Cantàbria. | Dani Catalán-BCA

El MoraBanc torna al Polesportiu, aquesta vegada per veure’s les cares amb un renovat Càceres Patrimonio de la Humanidad. Els tricolor volen mantenir els peus a terra i que les tres victòries consecutives no passin factura abans dels duels clau, que seran els pròxims contra el Zunder Palència i l’Hereda San Pablo Burgos.
L’afició espera repetir el que es va veure en la segona jornada (primera a casa) contra el Grupo Alega Cantàbria, on els del Principat van dominar de principi a fi per acabar amb una contundent victòria per 88-47. No obstant això, el tècnic tricolor, Natxo Lezkano, ha imposat la filosofia del partit a partit, i va avisar que el Càceres «té molt bones idees, amb un joc especial dominat per dos bases que són molt diferents».


A l’entrenador basc li agrada molt «l’estil que volen proposar, amb molta mobilitat en les jugades, amb moltes situacions de distracció per crear confusió en l’equip rival, i això fa que hàgim d’estar molt, molt concentrats». Tanmateix, la incorporació de peces d’última hora en l’equip de Càceres com el pivot lituà Vaidas Cepukaitis o el francès Alioune Tew, posen en estat d’alerta els andorrans, ja que «no sabem quina incidència poden tenir en el partit», va dir Lezkano.


D’altra banda, el tècnic ha defensat fins al moment que el vestidor del MoraBanc ha d’estar molt capficat en cada partit, eliminant qualsevol relaxació, «perquè a la mínima que et despistes, ho pagues». Sobre el fet de si mantenir aquest estat de concentració és factible, Lezkano va assenyalar que «ha de ser possible i hem d’aconseguir-ho. És un dels nostres reptes. El nostre objectiu avui dia no passa solament per guanyar el partit».


Centrats en el present / Una vegada passat el duel contra el Càceres (actualment 14è amb una victòria i dues derrotes), al MoraBanc li esperen dues trobades clau i d’allò més exigent, contra el Palència i l’Hereda SP Burgos. No obstant això, Lezkano no pensa més enllà del partit d’avui: «Mirem el que tenim al davant, i no hi ha més enllà, perquè si ho fas aquesta lliga, et castiga, i no volem ser castigats. Primer cal tenir el màxim respecte pel rival que toca, sigui qui sigui, en aquest cas el Càceres».


Pel que fa a la convocatòria, Juan Rubio continuarà sent baixa per lesió, i Nacho Llovet serà dubte en tenir una inflamació al genoll. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT