PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

500 infants participen a les sessions escolars de titlles

La primera obra del cap de setmana serà a Encamp amb ‘Mozartland’

Per El Periòdic

Una obra del festival.
Una obra del festival. | Comú d\'Encamp

Més de 500 infants, dels tres sistemes educatius del país, van participar entre dijous i ahir a les sessions escolars del Festival de Titelles d’Encamp i del Pas de la Casa que a partir d’avui s’obre al públic en general amb sis actuacions durant el cap de setmana. Dijous va ser el torn de la col·laboració amb l’ambaixada d’Espanya, amb l’espectacle Nube Nube de la companyia Periferia Teatro i ahir el de Que deviennent les ballons lâchés dans le ciel? de la companyia Objet Direct, en col·laboració amb l’ambaixada de França.

En la segona part del Festival de Titelles es representaran cinc obres entre Encamp i el Pas de la Casa. Els esdeveniments acabaran demà amb tres representacions més. La primera, Mozartland, tindrà lloc a les 17.00 hores a la Sala de Festes i Congressos d’Encamp. L’obra, de la Companyia Príncep Totilau, es mostra en format de concert-espectacle i convida a entrar a l’habitació de jugar del petit Mozart i la seva germana Nannerl, interpretats per dos nens de carn i ossos. Allà, amb la música en directe del compositor a càrrec d’un quartet de corda i flauta, tres actors escenificaran, amb grans màscares, els contes populars que més van divertir al petit geni de Salzburg. A les 18.00 hores, també a la Sala de Festes d’Encamp, hi haurà una nova sessió de Giravolta titelles. La darrera obra del festival serà L’Arc de Sant Martí i la Lluna, de la Companyia La mà de l’artista. La representació serà gratuïta i es farà a la Sala de Festes del Pas de la Casa, a les 17.00 hores. 

Les entrades per assistir-hi es poden adquirir a través del web comuencamp.ad. El preu de cada sessió és de 5 euros per als infants i 10 euros per als adults. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT