PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Caminada contra el càncer vol exhaurir les 1.500 samarretes

La cita serà demà a les 11.00 amb punt de sortida la plaça del Poble de la capital

Per El Periòdic

Dues persones amb la samarreta de la Caminada contra el càncer 2022.
Dues persones amb la samarreta de la Caminada contra el càncer 2022. | ASSANDCA

a tancament de la jornada comercial de dijous s’havien venut 1.065 samarretes de les 1.340 posades a la venda per a la Caminada contra el càncer, la qual cosa fa preveure que entre ahir i avui s’exhauriran. Enguany se n’han produït 1.500, la xifra més alta en els nou anys d’història de l’organització (les 160 que van de 1.500 a 1.340 són les que es reserven per als serveis de circulació d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, la Creu Roja Andorrana, el voluntariat del Govern i els col·laboradors i la mateixa organització). Els ressagats podran comprar les últimes samarretes a l’estand d’Assandca a la Fira d’Andorra la Vella durant tot el cap de setmana i, si en queden, diumenge mateix abans de la sortida de la Caminada a la Plaça del Poble, on hi haurà carpes d’informació, de venda de marxandatge d’Assandca i d’avituallament. Estaran situades davant de l’aparcament Vinyes. A més, avui, en el prepartit amb el Cáceres, el  MoraBanc farà una crida per animar la gent a participar en la Caminada l’endemà. Entre les autoritats, hi haurà les ministres Judith Pallarés i Sílvia Riva i el ministre Albert Font.

La cita serà demà a les 11.00 hores. Exceptuant la sortida i l’arribada, el recorregut és el de sempre. Fa uns 3,7 quilòmetres i passa per carrers cèntrics d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany. És una activitat apta per a tots els públics que té com a objectiu recaptar diners per a la lluita contra el càncer. Aquest 2022 els participants seran rebuts per primer cop a l’arribada amb una tassa de brou, proporcionada per la marca Aneto.

Aquest és el novè any consecutiu que se celebra l’esdeveniment (el 2020 es va fer de manera virtual). Cada any s’ha dissenyat una samarreta de color diferent, cosa que ha fet que esdevingués per a alguns objectes de col·leccionisme. Aquest cop s’ha escollit el groc fluorescent, perquè és un color lluminós i positiu, i perquè expressa, segons va dir a la roda de premsa el director de Màrqueting i Digitalització de Grup Pyrénées, Angel Alonso, «que volem alçar la veu» per fer sentir el compromís de la ciutadania amb aquesta causa.

Els organitzadors de la Caminada contra el Càncer 2022 (Assandca, Grup Pyrénées i la Fundació Jacqueline Pradère) recorden a la gent que té intenció de participar en l’acte que cal anar amb la samarreta, i recomanen dur roba d’abrigar si refresca i ulleres de sol i gorra si fa bo i, sobretot, ganes de compartir una estona fent pinya amb gent amb valors similars. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT