PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El resident Marc Grau venç i convenç a l’escenari de l’Olympia sudamericà

El powerlifter guanya en categoria de menys de 100 kg i es fa un lloc entre l’elit mundial

Per David Sansaloni

Marc Grau durant l’exercici de pes mort al Mr. Olympia.
Marc Grau durant l’exercici de pes mort al Mr. Olympia. | M.G.

Marc Grau es va mostrar implacable en el Mr.Olympia, que va tenir lloc a Buenos Aires (Argentina) del 7 al 9 d’octubre. El competidor, resident al Principat, va dominar de principi a fi, aconseguint les marques desitjades en els tres exercicis realitzats. L’esquat de 370 kg, els 210 kg en press banca i els 260 kg en pes mort (que haurien pogut ser-ne més si no fos perquè, a causa del pes, la barra li va produir una ferida a la mà, impossibilitant-li l’agarri) van ser suficients per convertir-se en campió amb un marge de 40 kg en el total (840 kg).


«Torno molt content i motivat, ja que vaig veure que tinc molt marge de millora», va declarar Grau. L’esdeveniment, un dels més prestigiosos del món, va acollir la Copa del Món de Powerlifting en unes jornades que van reunir els millors atletes.


No obstant això, més enllà del resultat, Grau es va guanyar el reconeixement, ja no sols de la resta de competidors, sinó d’altres figures dins del món del powerlifting, com el president de la Global Powerlifting Alliance, Leonardo Cavaglia, o el fundador d’Alianza Sudamericana Powerlifting, Mauro Spinardi. «Aquest reconeixement és el que més m’ha omplert com a esportista en tots els anys que porto competint. Em diu que no sols he fet les coses bé com a esportista, sinó també com a persona». Cal destacar que l’esquat de Grau s’ha col·locat en el top6 mundial. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT