PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Inter prescindeix de Juan Velasco en ple inici lliguer

Els resultats al campionat domèstic han acabat per condemnar el tècnic

Per El Periòdic

Velasco en un entrenament amb l’Inter.
Velasco en un entrenament amb l’Inter. | Inter Club d’Escaldes

L’Inter Club Escaldes va anunciar ahir, de manera oficial, la destitució de Juan Velasco com a tècnic de l’actual campió de lliga. L’entitat «agraeix el seu compromís i professionalitat durant aquests mesos, en els quals va obtenir la tercera Supercopa d’Andorra de la història del club», va exposar el comunicat de l’equip.


Otger Canals ha sigut l’escollit, almenys de moment, per assumir la funció d’entrenador del primer equip, sense deixar de banda la seva tasca a les categories prebenjamí i benjamí de l’escola. Canals, que ja sap el que és ocupar la banqueta de l’Inter, va abandonar precisament aquest lloc el passat mes de juliol per decisió pròpia, després de quedar eliminat de la Conference League.


El tècnic de Mollet del Vallès va assumir les tasques d’entrenador principal a finals de la passada temporada, després de la destitució de Fede Bessone. En total, Canals va dirigir 20 partits, entre els quals es va fer amb la consecució de la tercera lliga consecutiva per als escaldencs. A la Champions League va guanyar La Fiorita, però posteriorment va cedir davant el Vikingur, per acabar sent eliminat de la Conference League pel Cluj romanès.

 

Sense sort

 

L’Inter ocupa avui dia la sisena posició de la classificació lliguera, amb una sola victòria, dos empats i dues derrotes, l’última davant la UE Santa Coloma per 1-3. Els resultats no han estat a favor de Velasco, que podria tornar a dirigir el seu exequip, la UE Santa Coloma, segons fonts d’aquest mitjà. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT