PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc s’encomana al treball per seguir la ratxa

El club presenta el punt de venda de les noves equipacions 2022-2023

Per David Sansaloni

Speight, Dos Anjos i els jugadors de la base, ahir durant la presentació.
Speight, Dos Anjos i els jugadors de la base, ahir durant la presentació. | EL PERIÒDIC

El vestidor del MoraBanc celebra el bon inici de temporada, però continua amb els peus a terra. Així ho van explicar ahir el base de l’equip Micah Speight i el pivot Felipe Dos Anjos, durant la presentació del punt de venda de les noves equipacions per a la temporada 2022-2023, incloent-hi la de la base.


El missatge és clar: la temporada serà molt llarga. «Hem d’estar preparats pel que vindrà, que serà molt dur», va declarar Speight, mentre afegia, en referència a les tres victòries en tres partits, que «m’ho esperava perquè veig com treballa l’equip dia a dia, i ja no sols a la pista, sinó també fora». La LEB Or no deixarà marge per a la confiança, i Speight, que és un gran coneixedor, va assenyalar que «qualsevol equip pot guanyar a qualsevol i hem d’estar molt centrats en els nostres objectius».


Just després d’enfrontar-se al Càceres aquest dissabte, al MoraBanc li esperen tot un seguit de duels clau contra els rivals destinats a estar a la part alta de la classificació. «És clar que aquestes coses es parlen al vestidor, però seria un error no anar partit a partit», va dir el base que, a més, es va mostrar «molt content d’estar aquí, en aquest club i en aquest país».


Tanmateix, el conjunt tricolor té assegurada la competència en la posició de cinc, amb dos pivots de garanties com són Marin Maric i Felipe Dos Anjos. El primer s’ha mostrat implacable durant l’inici lliguer, i això s’ha fet notar al vestidor. «Competir amb algú com Marin [Maric] en cada entrenament, dia a dia, et fa millor jugador», va comentar Dos Anjos, mentre afegia que «aquesta lluita en les posicions és molt positiva per a nosaltres».

 


Venda d’equipacions

 

L’entitat va presentar ahir el punt de venda de les noves equipacions d’aquesta temporada, amb les quals ja s’han pogut veure als jugadors, tant del primer equip com de la base (la local i la visitant). Les samarretes tindran un preu que rondarà els 60 euros (pantaló a banda) i es podran adquirir via plataforma digital. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT