PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana organitza el Túnel del Terror per a la nit de Tots Sants

L’acció és un exercici de reciclatge, ja que els decorats es fan transformant material

Per El Periòdic

Participants del Túnel del Terror amb el cartell.
Participants del Túnel del Terror amb el cartell. | Comú de la Massana

El Túnel del Terror de la Massana recupera la seva activitat després de la pandèmia. L’acció, que aquest any celebra la seva tercera edició, ha crescut tant en participació com en espai. «La nostra proposta consisteix amb un Túnel del Terror que sigui atractiu per als joves de tot el país i aprofitant l’impuls que estem donant al teatre en els últims anys», va assegurar el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet.

El túnel d’enguany es farà la nit del 31 d’octubre a l’edifici de les Fontetes, ocupant també el Teatre, i es complementarà amb la tradicional Castanyada, que se celebrarà a la plaça de les Fontetes amb la música del dj Richy Vuelcom. L’organització va a càrrec dels joves del Punt 400 de la parròquia, juntament amb l’Associació de Frikis d’Andorra. En aquest sentit, els diferents personatges estaran interpretats pels mateixos joves del Punt 400, alguns membres del grup de teatre The Teen Project i els membres de Frikis d’Andorra.

D’altra banda, l’acció compta amb un exercici de reciclatge, transformant material ja existent per crear els decorats del túnel.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT