PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El CN Sincronitzada Serradells, d’exhibició

La cita va acollir un total de 21 nedadores i un nedador

Per El Periòdic

El CN Sincronitzada Serradells.
El CN Sincronitzada Serradells. | FAN

El Club de Natació Sincronitzada Serradells va organitzar una exhibició com a primer acte esportiu d’un programa doble (que incloïa un trofeu) per a commemorar la represa de l’activitat competitiva de la piscina olímpica.

La cita va acollir un total de 21 nedadores i un nedador: el màster i pioner de la natació artística andorrana, Jordi Santañes.

L’exhibició també va comptar amb la participació en categoria júnior de Mar Torra i Ada Aran; en infantil amb Mariona Casas, Neus Gustavsson, Nerea de Pablo, Selena Bellocq, Gina Esparza, Jasmine Serrano, Ares Farras, Zoé Palau, Jana Hinojosa i Aran Van Den Eerenbeemt; i en aleví amb Mariona Gustavsson, Lara Gomes, Ona Vinós, Noemí de Pablo, Rocío Gimenez, Maria Aso, Clara Martí i Anouk Van Den Eerenbeemt.

El programa general va presentar fins a nou rutines de poc més d’un minut, dissenyades per les entrenadores Andrea Rodríguez, Estel Farreras, Marta Lopez i Maria Cruz. Les rutines estan encara en fase de desenvolupament i el Club Sincronitzada Serradells va reprendre la seva activitat tot just al mes de setembre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT