PUBLICITAT

I Vidosa perd l'esquí

  • Esteve és 34è al descens on el número u no acaba, i la FAE decideix que Gutiérrez no sigui al descens
EL PERIÒDIC
GARMISCH-PARTENKIRCHEN

Jornada dura per Roger Vidosa als Mundials, perquè l'andorrà tenia moltes il·lusions posades a la prova de descens, però ahir, en ple esforç, va perdre un dels esquís. La imatge la va veure tothom per televisió, amb el número u del país baixant amb només un esquí i amb clars signes de decepció. Però la cara del dia va ser la de Kevin Esteve, que amb el dorsal 43 va acabar la cursa 34è, tot i que va poder ser millor si el jove esquiador no hagués comés un error al segon mur de la baixada. Avui els Mundials continuen, però sense andorrans, primer perquè els entrenaments masculins de descens han estat anul·lats, i segon perquè Mireia Gutiérrez, que avui tenia descens, finalment no competirà per decisió de la FAE, conjuntament amb els membres de l'equip de França amb qui entrena i corre habitualment.

Vidosa estava decebut, perquè havia perdut una ocasió clara de bon resultat. El seu esquí dret va desaparèixer del seu peu en el primer mur, quan en un viratge que havia de llençar els esquís per poder entrar en el revolt, va tenir la mala sort de topar amb un forat provocat pel pas de la resta de corredors. Per la seva part, Esteve va fer una bona primera part, però va errar una mica a la segona. En el revolt doble de meitat de pista va patir molt per agafar la línia, tot i que després va poder rectificar en el segon salt, la qual cosa el va situar de nou en la trajectòria bona sense problemes. Carles Visa, el director tècnic de la FAE, valorava així el treball dels andorrans: «És un molt bon resultat pel Kevin, si bé la diferència de temps no reflecteix el que hem estat fent aquests dies en els entrenaments, i una llàstima pel Roger doncs el veia especialment motivat després de la bona mànega de divendres. En qualsevol cas hem fet un bon rodatge per aquesta pista i això ens ha d'anar bé de cara a la supercombinada de dilluns».

NIL RUIZ, FORA A VAL D'ISÈRE / A l'estació francesa de Val d'Isère, Nil Ruiz va disputar el passat divendres a la nit un eslàlom FIS nocturn en què no va tenir la sort de cara i va acabar fora de cursa per no acabar la segona mànega. Ahir, a més, va tornar a tenir un eslàlom, però tampoc no va finalitzar, en aquest cas per quedar fora a la primera baixada. Ruiz torna al Principat per descansar uns dies.

ESQUÍ DE FONS AMB FRANCESC SOULIÉ / Francesc Soulié va tornar ahir a la competició després d'un mes i ho va fer a la cursa OPA de l'estació italiana de Forni di Sopra. Soulié va ser 67è. La seva versió dels fets era d'alegria i decepció: «Acabo a 13 segons del primer; estic decebut del resultat però pel que fa als punts FIS, pel moment és el millor de la temporada». Avui, els 15kms.

BIATLÓ AMB LAURA SOULIÉ / Nova prova de la Copa del Món per Laura Soulié. Ahir va ser a Fort Kent (Estats Units), on l'andorrana va ser 42a sense cometre cap errada en tir, però amb el problema d'arrossegar problemes de salut que segurament l'impediran ser als 10km de persecució.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT