PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra Shopping Festival costarà uns 800.000 euros

El festival pretén igualar o superar la xifra de visitants de l’any passat

Per El Periòdic

El ministre Jordi Torres, durant la presentació.
El ministre Jordi Torres, durant la presentació. | ANA/M.R.

El pressupost de l’Andorra Shopping Festival ha augmentat fins als 796.000 euros a causa de la inflació i a l’augment de costos quant a contractacions, allotjament o transport, respecte als 750.000 euros que es van destinar a l’esdeveniment l’any passat. Així es va anunciar ahir durant la presentació del certamen dedicat al comerç del país, que enguany tindrà lloc durant els tres primers caps de setmana de novembre, unes dates que s’han escollit estratègicament per a fer coincidir la cita amb les festivitats de l’Armistici a França i l’Almudena a Madrid. «S’ha vist adient desplaçar-ho una setmana més tard justament perquè el cap de setmana de Tots Sants ja tindrem l’afluència necessària de visitants», va anunciar el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, que també va fer saber que enguany el festival pretén igualar o superar la xifra de 500.000 visitants que va atreure l’any passat.

Un 60% del pressupost del festival, que aquest any es presenta amb el lema El shopping també es viu al carrer, es destinarà a una potent campanya de comunicació que, tal com va anunciar Torres, té previst emetre’s per diversos canals i abastar una cobertura que inclogui tant Andorra, França com Espanya. A més, va apuntar que les previsions són bones i que un 53% dels visitants ja han manifestat la seva intenció d’assistir-hi.

L’esdeveniment comptarà amb un seguit d’experiències com música en viu, una marató fotogràfica, teatre i dansa als museus com a novetat, i també es recuperaran els tallers infantils. En aquest sentit, el ministre va assegurar que el centre històric serà una de les zones emblemàtiques del festival, que prestarà especial atenció al retail. Tota la programació es pot consultar al web de Visit Andorra, segons va infomar l’ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT