PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Posen a la venda 370 entrades per a la Mostra Gastronòmica

L’esdeveniment d’enguany presenta 13 menús amb dos plats per restaurant

Per El Periòdic

Imatge d’un restaurador preparant un plat.
Imatge d’un restaurador preparant un plat. | ANA/L.G.

Ordino va començar ahir amb la venda de les entrades per assistir a la Mostra Gastronòmica d’Andorra, un esdeveniment que enguany celebra el 30è aniversari i que tindrà lloc el diumenge 13 de novembre, a les 13.30 hores, a l’Andorra Congrés Centre d’Ordino (ACCO). En aquesta edició s’han mantingut els preus a 40 euros si es compra el mateix dia, 35 euros si s’adquireix de forma anticipada, a la Casa de la Muntanya o al Servei de Tràmits, i 20 euros com a preu únic per als infants de menys de 12 anys.

Enguany es presenten 13 menús amb dos plats per restaurant. Entre la variada oferta, hi ha alguns restaurants habituals, com l’hotel Coma, des de la primera edició, o el restaurant Ca l’Eudald d’Alp i el restaurant Can Manel, que han participat en nombroses ocasions. Als 13 restauradors se sumaran una selecció de formatges, a càrrec de Kafex, el pa i les postres de l’Art i Pa i la xocolata de Xocland.

Pel que fa al saló Ordino Gourmet, un tast dels Pirineus, ja compta amb la reserva de 70 places per als vuit tallers i tasts gratuïts que es proposen, el divendres 11 i el dissabte 12 de novembre, al Gastrolab organitzat a la sala la Buna. El programa es pot consultar al web del Comú d’Ordino i cal inscripció prèvia per a tots els tallers a l’adreça [email protected] o al telèfon 869 500 fins al 10 de novembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT