PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jordi Lestang guanya i revalida el títol de campió d’Andorra de trial

Fins a 42 pilots es donen cita per disputar el Trial d’Aixirivall a la carretera de la Peguera

Per El Periòdic

El podi de la categoria vermell del Campionat d’Andorra.
El podi de la categoria vermell del Campionat d’Andorra. | FotoEsport

El Trial d’Aixirivall va ser la penúltima prova del Campionat d’Andorra de l’especialitat, la qual va acollir un total de 42 pilots a la carretera de la Peguera. A la cita es van repetir els podis de les proves precedents, encara que aquesta vegada les classificacions de les categories vermell i blau no es van decidir fins a pràcticament l’última zona.


Així doncs, Jordi Lestang (cermell), Jordi Ramonet (blau), Salvador Vilella (verd) i Miguel Da Silva (groc), a més del jove Jordan Almirón (groc sub-18), van aconseguir el triomf. Amb la seva cinquena victòria consecutiva de la temporada, Lestang va poder revalidar el títol de campió d’Andorra de l’especialitat. En finalitzar el lliurament de trofeus, el jove pilot va declarar que «estic molt satisfet d’haver assolit el títol, un més, d’Andorra, mancant una prova per a finalitzar el campionat. Aquesta última cita la podré afrontar sense tanta pressió. L’objectiu està complert».


Lestang s’ha mostrat dominador del certamen andorrà durant tota la temporada, i a Aixirivall va tenir en Gaudí Vall un rival que li va posar les coses molt difícils. La igualtat es va mantenir fins a la segona passada per la zona 6, quan Vall va cedir cinc punts de penalització i se li van escapar les opcions de triomf. A pesar del lapsus final, el pilot de Sherco estava «content, ja que he tingut opcions fins al final. Ara em centraré en les proves dels diferents campionats que hem seguit durant la temporada. Vull aprofitar totes les opcions de continuar competint». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT