PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gerard de la Casa, campió d’Espanya de Muntanya

El pilot es fa amb el títol després de ser segon en la 37 Pujada a Eivissa

Per El Periòdic

De la Casa, durant la 37 pujada a l’illa d’Eivissa.
De la Casa, durant la 37 pujada a l’illa d’Eivissa. | FotoEsport

Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX), amb la segona posició aconseguida en la 37 Pujada a l’Illa d’Eivissa, va decantar a favor seu el duel que tenia amb el pilot asturià José Antonio López Fombona i es va proclamar campió d’Espanya de Muntanya (en la categoria de Turismes) de la present temporada. El pilot de Gedith Center va fer el desplaçament a Eivissa amb gairebé tots els números per a aconseguir el títol. No obstant això, aquest gairebé a punt va estar de jugar-li una mala passada durant la jornada del dissabte. 


L’andorrà va patir uns problemes mecànics en la primera pujada d’entrenaments i tampoc va poder disputar la següent mànega. Finalment, en la primera pujada de cursa, es va quedar a pocs metres de la sortida. Amb aquest context va arribar al diumenge amb tot per fer i, en conseqüència, sense opció al mínim error. En les dues últimes pujades de cursa, un de la Casa molt conservador va complir l’expedient i va aconseguir un títol que feia unes temporades que se li escapava.


«Vam treballar per solucionar els contratemps, sense èxit. Semblava que volíem donar-li emoció fins a l’últim moment», va dir el pilot, mentre afegia que «havíem de completar les dues pujades de cursa i ho vam aconseguir. En lloc de mirar els cronos dels de davant, vam estar alerta amb els que venien per darrere». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT