PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La capital ofereix tota mena d’activitats per Tots Sants

En total, hi ha 309 places repartides entre diferents clubs i casals d’infants

Per El Periòdic

Un grup d’infants juga a unes pistes de pàdel.
Un grup d’infants juga a unes pistes de pàdel. | Comú d’Andorra la Vella

Les inscripcions per a les activitats esportives i de lleure que ofereixen els Departaments d’Esports i de Social del Comú d’Andorra la Vella de la mà dels clubs esportius, durant les vacances escolars de Tots Sants per a infants i joves de 3 a 15 anys, ja estan obertes. Hi ha 309 places a disposició, distribuïdes entre set campus esportius, el casal d’infants El Llamp i la ludoteca de Santa Coloma. En aquesta ocasió, les activitats tindran lloc entre el dilluns 31 d’octubre i el divendres 4 de novembre, a excepció del dimarts 1 de novembre, que és festiu. Pel que fa a l’oferta, a més dels casals d’infants, adreçats a menors de tres a sis anys, en aquesta ocasió es proposen set campus esportius: de bàsquet, amb activitats per a infants i joves de cinc a 13 anys; de futbol sala, de sis a 13 anys; de rítmica, per a infants i joves de cinc a 13 anys; de kung-fu, de cinc a 15 anys; de vòlei, per a infants i joves de sis a 12 anys; multiesports, de sis a 13 anys; i un curset de natació, per a infants i joves de dos anys i mig a 10 anys. Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina web del comú, a l’apartat d’Inscripcions.

En paral·lel, durant la setmana de vacances escolars també s’oferiran tota mena d’activitats relacionades amb el Halloween per als joves del Rusc. Hi haurà, entre d’altres, un taller de treballs manuals per fer decoracions terrorífiques, tallers de cuina, un torneig de futbol 5x5, una festa de Halloween i un torneig en línia de dards.

També s’ha organitzat, entre el 2 i el 5 de novembre, un viatge a Foix, on els participants podran fer un circuit multiaventures, bitlles, làser tag i una visita a Carcassona amb la companyia dels joves de l’espai jove de Foix. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT