PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany acull un taller sobre la nutrició de la dona

La sessió està emmarcada dins del programa 'Empodera't'

Per El Periòdic

Una de les activitats dutes a terme en el marc del programa Empodera’t a Escaldes-Engordany.
Una de les activitats dutes a terme en el marc del programa Empodera’t a Escaldes-Engordany. | Comú d\'Escaldes-Engordany

El Departament d’Acció Social del Comú d’Escaldes-Engordany posa en marxa una xerrada-taller sobre la nutrició de la dona en les diferents etapes de la seva vida. La sessió, que anirà a càrrec de la nutricionista Katia Durich, està emmarcada dins del programa Empodera’t i tindrà lloc dimecres que ve, 26 d’octubre, a les 20.00 hores, a la sala d’actes del comú. 

I és que les dones, al llarg de a vida, pateixen constants canvis hormonals, i un dels aspectes que s’ha de tenir en compte és l’alimentació. Durant el taller, la nutricionista donarà informació i consells sobre la importància de la nutrició femenina i s’abordaran temes com ara l’autoavaluació de l’alimentació de cadascuna de les assistents, els canvis hormonals –com influencien en la dieta i en la composició corporal, per exemple–, les carències i necessitats, la prevenció –què mengem i com estarem demà–, dietes de moda i mites. L’entrada al taller és lliure i gratuïta. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT