PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Èxit de participació en la Fira del Bestiar de Canillo

Després de dos anys sense celebrar-se, la Festa de l’Ostra acull 400 persones

Per El Periòdic

Un instant de la Fira del Bestiar i Artesania de Canillo.
Un instant de la Fira del Bestiar i Artesania de Canillo. | Comú de Canillo

Canillo va celebrar ahir una nova edició de la tradicional Fira del Bestiar i Artesania amb la participació d’una vintena d’explotacions ramaderes i un total de 53 paradetes d’artesania i alimentació.

El Càmping Plà i la plaça Carlemany van rebre una alta afluència de visitants que van fer recordar les edicions d’abans de la crisi del coronavirus. El cònsol major de Canillo, Francesc Camp, va valorar positivament la participació d’enguany. «La Fira torna a agafar tota la seva amplitud de la mateixa manera que abans de la pandèmia, i estem satisfets de l’acollida», va destacar. L’esdeveniment, que està declarat d’interès cultural des del 2010, va comptar amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot; la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó; el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres; la subsíndica, Meritxell Palmitjavila, i la consellera general Mònica Bonell, els quals van acompanyar els membres del comú canillenc.

Igualment, la corporació va recuperar la Festa de l’Ostra, que no es va poder celebrar en les dues darreres edicions. La cita s’emmarca en l’agermanament de Canillo amb Arès, població situada a la conca d’Arcachón (Departament de la Gironda, regió de la Nova Aquitània), i va comptar amb un sopar popular a l’aparcament dels Refugis amb la participació d’aproximadament 400 comensals que van poder gaudir d’una degustació d’ostres i sopa de peix de la zona, i fricandó de vedella amb bolets i patates andorranes. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT