L’Andorra HC perd per 4-1 davant el CH Ribes

Els andorrans pateixen en els primers minuts i milloren en la segona part

Un instant del partit.
Un instant del partit. | Andorra HC

L’Andorra Hoquei Club va perdre ahir per 4-1 davant el CH Ribes en un partit en el qual als andorrans van patir en excés en els primers minuts. Les tres errades que van cometre en el marcatge els va costar tres gols davant un rival directe com el CH Ribes.

Els locals van saber guanyar l'esquena a la defensa andorrana, rematant a plaer i lliures de marca, la qual cosa va suposar el fet de marxar 3-1 al descans.

Ja en la represa, l'Andorran HC va saber pressionar millor la sortida de bola des de l'inici, volcant-se a l'atac sense deixar els seus rivals sortir de la seva pista. Els tricolor ho van intentar de totes les maneres, però va faltar encertar en la definició. El porter del CH Ribes va ser el més destacat, aturant les més de 25 ocasions que van generar els del Principat (incloent un penal), i quan faltaven 30 segons pel final van sentenciar amb el 4-1 al contraatac.

El gol de Tiago Barros no va servir per remuntar i els del Principat ja pensen en la pròxima jornada.