Salomon i Casanovas guanyen la cursa Palomera

L’Sportiva Andorra Trail posa punt final amb la tercera etapa de la prova

El podi d’equips masculins.
El podi d’equips masculins. | Carles Alonso

L’Sportiva Andorra Trail va posar ahir punt final a una nova edició amb la tercera etapa de la prova per equips, anomenada Palomera. Un traçat amb 17 quilòmetres de distància i 1.200 metres de desnivell positiu que s’ha desenvolupat per un recorregut que passava pel Rec de l’Obac, el Camí de Solobre, el Collet de la Palomera, la Borda Cortal de Llumeres, el Bosc de la Palomera, la Comella i el Rec de la Plana, per arribar a la plaça Co-Prínceps d’Escaldes-Engordany.

Els 180 participants que van prendre part a les 10.00 hores, de totes les categories, van tornar a gaudir d’una meteorologia ideal en una darrera etapa sense tanta dificultat com en edicions anteriors, però amb unes vistes immillorables.

Pel que fa a les classificacions, en categoria femenina la cursa se la va endur la corredora de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) Magali Salomon, amb un temps de 2.24.23.406. La segona posició la va ocupar Olga Caparrós, amb una marca de 2.39.18.226, mentre que el podi el va completar Adriana Hidalgo, amb un 2.55.43.483.

En categoria masculina, Marc Casanovas va aconseguir la primera plaça amb un temps d’1. 56.11.553, seguit de Pol Vilalta, amb un registre de 2. 05. 50.162. La tercera posició se la va quedar - Pol Calleja, amb un temps de 2.10.26.085. Tanmateix, en equips masculins, Molina-Margarit van guanyar amb un temps de 5.12.56.619, i en fèmines es van imposar Azkargorta-Riba, amb un 7.12.13.842.

«Estem satisfets, ja que hem tingut uns 320 participants en total, i això mostra que la prova va creixent any a any», va declarar en acabar els tres dies de competició el director de VSL Sports, Gerard Riart.