PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La plaça de les Pubilles acull la demostració de punta de coixí

L'esdeveniment s'ha donat en el marc de les jornades tèxtils i puntaires

Per El Periòdic

Una de les demostracions de la tècnica puntaire de la mà de l'associació de puntaires de les comarques de Girona.
Una de les demostracions de la tècnica puntaire de la mà de l'associació de puntaires de les comarques de Girona. | ANA / L.G.

La plaça de les Pubilles d'Escaldes-Engordany ha acollit aquest dissabte la demostració de punta de coixí de la mà de l'associació de puntaires de Girona en el marc de la tretzena edició de les jornades tèxtils i de puntaires.

Les membres de l'entitat gironina han creat una obra de grans dimensions a través de la tècnica del puntaire amb tons blavosos que emulen la naturalesa i el paisatge del Principat. L'acte també ha comptat amb l'espectacle de carrer 'Entreteixits', a càrrec de Meri Rabassa, que ha comptat amb la presència del conseller de Cultura escaldenc, Valentí Closa, i la cap del departament de Cultura, Anna Garcia.

 

Les jornades tèxtils i puntaires continuen aquest diumenge amb la continuació de l'activitat creativa de les puntaires de les comarques de Girona a la plaça de les Pubilles, amb una altra actuació a càrrec de Meri Rabassa.

Cal recordar que la iniciativa va néixer fa 26 anys amb l'objectiu d'ensenyar a la gent que el món tèxtil és viu i també per a crear sinergies entre artistes, un objectiu que segueix viu, segons ha informat l'ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT