PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Molina-Margarit i Bisquert-Moya guanayen a l'Sportiva Andorra Trail

La segona etapa de la prova ha recorregut diferents indrets idíl·lics de la geografia del Principat

Per El Periòdic

Carlos Fernández-Òscar Casal en un moment del descens.
Carlos Fernández-Òscar Casal en un moment del descens. | Dani Catalán/VSL Sports.

Amb una meteorologia excel·lent, aquest dissabte s’ha portat a terme la segona etapa de l’Sportiva Andorra Trail amb el nom de #Braibal. Una etapa d’alta muntanya amb un total de 1890 metres de desnivell positius que ha obligat a donar-ho tot als 120 participants que han sortit en aquesta distància. El traçat ha recorregut indrets idíl·lics de la geografia del Principat com el Refugi de Fontvert, Estall Serrer, Estany Blau, Font del Braibal, Camí d’Engolasters, Llac d’Engolasters per arribar a la plaça Co-Príncep d’Escaldes-Engordany, on novament hi havia la línia d’arribada.

En l’àmbit purament esportiu, l’equip de l’Sportiva format per Nico Molina i Jan Margarit han aconseguit el triomf amb un temps de 3.00.18.981. El segon equip creuant la línia d’arribada ha estat l’equip de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) format per Carlos Fernández i Òscar Casal, que han entrat a 3.28.960 dels primer i els tercers han estat Raul Rota i Jose Bueno, a 16.41.118 dels primers.

A la categoria femenina, Erola Bisquert-Montserrat Moya han aconseguit el triomf amb un temps de 4.10.46.774, seguides per les germanes Picón Hernández a 1.44.105 de les primeres i Azkargorta-Riba que han estat terceres a 5.44.791 de les guanyadores.

Pel que fa a la categoria d’equips mixtes, Ongaro-Gallart han aconseguit el triomf en aquesta segona etapa, amb un temps de 3.52.24.775, seguit per Siscart-Rio a 20.58.963 dels primers, i Arrocha-Valeikaite a 41.05.220 dels guanyadors.

Demà es portarà a terme la darrera etapa, anomenada #Palomera amb una distància de 17 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell, que coronarà els guanyadors de l’Sportiva Andorra Trail.

PUBLICITAT
PUBLICITAT