PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La sub-20 d'handbol suma la seva quarta derrota

Els joves tricolor cauen per 18-35 contra la selecció de Gran Bretanya

Per El Periòdic

Un instant del partit.
Un instant del partit. | FAH

La selecció sub-20 d'handbol ha disputat avui l'últim partit referent a l'IHF Trophy de la Zona europea amb derrota per 18-35 contra la selecció de Gran Bretanya.

En un partit on els andorrans ja sabien les dificultats amb les quals es trobarien en el terreny de joc, els joves han disputat un primer temps molt bo, malgrat les bones actuacions defensives de Gran Bretanya. Els tricolor han mantingut una diferència de set gols al primer temps (11-18), en un període en el qual les pèrdues de pilota, els nervis i la falta d'efectivitat a la porteria han afavorit l'equip anglès.

Ja en el segon període, els jugadors de la selecció de Gran Bretanya han estat superiors i es jugaven liderar el campionat amb solvència. Tot i això, els del Principat no han abaixat els braços, però les pèrdues de pilota, la falta de contundència defensiva i el desgast físic ha passat factura, deixant un resultat final de 18-35.

Els de la Federació Andorrana d'Handbol (FAH) viatjaran demà cap al Principat i s'afegiran als seus clubs. «L'equip junior ha sumat una experiència molt important per afrontar les properes competicions internacionals», va declarar l'entitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT