La selecció sub-20 perd contra una potent Bulgària (23-46)

Els joves andorrans milloren la seva imatge en el segon temps

Un instant del partit.
Un instant del partit. | FAH

La selecció andorrana ha disputat el tercer partit de la IHF Trophy European Zone contra la selecció de Bulgària, on aquests s'han mostrat superiors durant tot el partit i els tricolor han pogut millorar la seva imatge en el segon temps.

La selecció sub-20 ha perdut el seu tercer partit contra una selecció de Bulgària molt superior. Els joves andorrans han sortit molt espessos en el primer període i els búlgars no han perdonat cap oportunitat per avançar-se en el marcador, mostrant un parcial de 5-0 en el minut sis del partit.

Els tricolor han patit moltes pèrdues de pilota i una falta d'efectivitat considerable davant la defensa búlgara, el que ha provocat que en el primer temps l'electrònic mostrés una gran diferencia (7-28).

Ja en el segon període, els jugadors de la selecció s'han mostrat més tranquils i han demostrat que podien afrontar un partit difícil de superar. Els joves han executat bones actuacions defensives i han tingut poques pèrdues de pilota, fet que ha afavorit poder realitzar un bon joc d'atac, apropant-se en el marcador amb un resultat de 16-18. No obstant això, aquesta fita no ha estat suficient per resoldre la primera part de l'enfrontament, i el duel s'ha acabat tancant amb un marcador final de 23 -46.

Els andorrans lluitaran l'últim partit de competició contra el líder del campionat, Gran Bretanya, aquest dissabte a partir de les 14.00 hores.