PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC s’enfronta al Barça amb l’objectiu de sumar un nou triomf

Els tricolor visiten la Teixonera per tractar de tombar el primer classificat del grup

Per David Sansaloni

Un instant de l’últim partit del VPC, a Prada de Moles.
Un instant de l’últim partit del VPC, a Prada de Moles. | VPC Andorra Rugby XV

El sènior masculí A del VPC disputarà avui el que serà el seu segon partit en aquesta fase prèvia a la Divisió d’Honor Catalana, a partir de les 18.30 hores a la Teixonera davant el Barça Rugby Blaus (el segon equip del Barça). Els tricolor arriben després d’endur-se la primera alegria de la temporada la setmana passada, quan van vèncer el CR Spartans de Granollers per 69-5 a Prada de Moles.


D’altra banda, els blaugrana se situen en la primera posició del grup, havent disputat dos partits en els quals van registrar dues victòries. «És un rival dur que ens exigirà moltíssim», va declarar a aquest mitjà l’entrenador del VPC, Dani Raya, mentre afegia que «no entrarem amb el conformisme de la setmana passada i atacarem el nostre rival en els seus punts febles».


El vestidor arriba motivat i «amb ganes de baixar i guanyar», i per a fer-se amb la victòria el conjunt tricolor haurà de «fer el nostre joc, amb dinamisme i amplitud, i amb els tres quarts intentar utilitzar tot el camp per evitar la zona on més forts són ells, que és a prop del ruck», va explicar Raya.


El VPC encara té molt marge de millora, segons l’entrenador tricolor, i cal destacar que «l’estil de joc és nou, diferent, i encara no estem explotant al màxim les nostres virtuts, tot i que anem pel bon camí». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT