PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc marxa a Albacete per seguir amb la bona ratxa

Els de Lezkano volen sumar una nova victòria després de la festa viscuda fa tres dies al Poliesportiu

Per David Sansaloni

Maric lluita una pilota en una jugada de l’últim partit de lliga davant el Grupo Alega Cantàbria.
Maric lluita una pilota en una jugada de l’últim partit de lliga davant el Grupo Alega Cantàbria. | Dani Catalán-BCA

El MoraBanc afronta una nova jornada de la LEB Or després d’haver sumat la seva segona victòria a la lliga davant el Grupo Alega Cantàbria (88-47). En aquesta ocasió, els jugadors dirigits per Natxo Lezkano viatgen a Albacete per enfrontar-se al Bueno Arenas Albacete a partir de les 19.30 hores al Pavellón del Parque.


Els manxecs estan sent una de les revelacions de la competició en ocupar actualment la quarta plaça a la classificació, amb una victòria i una derrota, 165 punts a favor i 128 en contra. De fet, la plantilla encapçalada per l’entrenador David Varela va sorprendre els aficionats a la Segona Divisió del bàsquet espanyol en passar per sobre de l’Alimerka Oviedo a casa (88-42), i just després va quallar un bon partit davant l’HLA Alacant, que va acabar perdent per 86-77.


D’altra banda, els andorrans estan imparables i ja sumen dues victòries en les dues primeres jornades. La darrera va ser en la cita intersetmanal, el dimecres al Poliesportiu davant el Cantàbria, i que es va afegir a la recollida en la primera jornada contra el TAU Castelló. Sense temps per recuperar, els tricolor busquen continuar sòlids a la LEB Or, amb l’objectiu principal de no abandonar aquesta primera posició a la classificació que ocupen avui dia. Amb 169 punts a favor i 120 en contra, els de Lezkano són l’equip que més punts fa i que menys encaixa, de moment, a la lliga. «L’Albacete plantejarà un partit en el qual no tenen res a perdre i si molt que guanyar, i hem d’igualar la seva il·lusió sobre la pista», va declarar Lezkano.


Marin Maric s’ha convertit en la referència ofensiva, i homes com Dee o Speight van fent-se un lloc rebent les tasques de direcció i anotació exterior. Tot i això, al MoraBanc encara li queden assignatures pendents. «Estem perdent bastants pilotes, i és l’aspecte que pitjor portem. Tenim molt marge de millora i esperem anar millorant a poc a poc». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT