La selecció sub-20 cau davant Kosovo per 26-20

Els joves tricolor s'enfrontaran avui contra la selecció de Bulgària

La selecció sub-20 d'handbol durant el partit d'ahir.
La selecció sub-20 d'handbol durant el partit d'ahir. | FAH

La selecció sub-20 va disputar ahir el segon partit referent a l'IHF Trophy European Zone contra l'amfitriona, Kosovo. Els andorrans no van poder aconseguir la victòria, i van acabar cedint per 26:20, tot i haver començat guanyant.

La manca de contundència defensiva en certs moments de la trobada i les pèrdues de pilota van acabar decantant la balança a favor del combinat de Kosovo. Tot i això, la lluita per part dels del Principat va estar present de principi a fi.

Els andorrans van iniciar el partit amb una ratxa molt positiva i es van avançar en el marcador, mantenint la diferència d'un gol fins al minut 15 del primer període, on l'equip kosovar va haver de demanar "TimeOut". Els joves tricolor van realitzar bones accions d'atac i defensa, i es van mantenir dins del partit tot i l'arbitratge, que va ser més permissiu per a Kosovo. El resultat al final del primer període va reflectir una diferència de tres gols a favor de l'equip local (15-12).

Ja en el segon període, els andorrans van sortir més forts, amb ganes de donar la volta a l'electrònic, i durant els primers dos minuts van saber mantenir el resultat del primer període. No obstant això, a partir del minut 20 del segon temps, les pèrdues de pilota i la falta de contundència en la zona defensiva van permetre a l'equip kosovar dur a terme un parcial de 5-0 (23-16) que ja no es va moure fins al final del partit, amb un resultat de 26-20.

Cal destacar les bones actuacions del porter andorrà, Fèlix Chillón, que ha sigut clau per mantenir un ajustat marcador, i les bones definicions ofensives d'Oriol Aparicio, amb vuit gols. Els del Principat s'enfrontaran avui contra la selecció de Bulgària, a les 16.00 hores al Palace of Youth and Sports.