PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lezkano destaca el joc «coral» de l’equip per sobre les individualitats

L’entrenador del MoraBanc es mostra satisfet amb la solidesa defensiva de l’equip

Per David Sansaloni

Lezkano, durant l’últim partit.
Lezkano, durant l’últim partit. | Dani Catalán-BCA

El MoraBanc va gaudir d’una nit rodona en la qual va ser la seva estrena al Poliesportiu aquesta temporada a la LEB Or. Els tricolor van passar per sobre del Grupo Alega Cantàbria (88-47) i, just en acabar la trobada, l’entrenador local, Natxo Lezkano, es va mostrar més satisfet amb el «joc coral que ha demostrat l’equip, havent-hi molts moments on hem sabut compartir la pilota i atacar de pressa».


L’actuació d’homes com Micah Speight, Johnny Dee o Marin Maric va quedar en un segon pla, tot i que també va ser elogiada pel tècnic basc, però la clau va estar en «la feina feta per tots els jugadors en l’àmbit defensiu. Això és el que ha fet que poguéssim guanyar amb aquesta diferència».


Tot i això, Lezkano va voler advertir que «aquestes coses passen de tant en tant i pots sorprendre un equip, però canvia radicalment d’un dia per un altre». La relaxació no es donarà gaire al vestidor andorrà i el missatge va ser clar: «s’ha de respectar a tots els equips, ja que si no ho fas, et poden passar per sobre, independentment del nom que portin».


El MoraBanc lidera la LEB Or avui dia, i l’objectiu principal és moure’s el menys possible d’aquesta posició per tal d’optar a l’ascens directe. Tanmateix, pel que fa a l’afició, Lezkano es va mostrar satisfet amb la presència del públic al pavelló, i va animar que «aquesta comunió continuï». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT