PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una aplicació permetrà fer un seguiment a temps real dels usuaris del transport escolar

Els acompanyants podran marcar els alumnes quan pugin al bus i desmarcar-los al baixar

Per El Periòdic

Alumnes a l'entrada d'una escola.
Alumnes a l'entrada d'una escola. | ARXIU ANA

 

El Govern ha aprovat aquest dimecres la licitació d'un sistema de gestió i localització de l'acompanyament del transport escolar. Es tracta d'una aplicació informàtica que permetrà fer un seguiment a temps real dels infants que estiguin utilitzant el transport escolar. Així, la voluntat és que els acompanyants puguin marcar els alumnes un cop pugin a l'autobús, i desmarcar-los quan baixin a la parada, tal com ha posat en relleu el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, que ha exercit aquest dimecres com a portaveu de l'executiu en la roda de premsa posterior al consell de ministres.

La licitació defineix les condicions administratives generals, particulars, econòmiques i tècniques que regiran el concurs per a la contractació de l'elaboració, implantació, formació dels usuaris, manteniment i seguiment d'aquesta eina de geolocalització. La licitació es farà mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària. Les ofertes s'han de presentar fins al 17 de novembre.

Amb aquesta aplicació es pretén evitar que es donin incidents com els que s'ha produït en alguna ocasió, concretament l'any passat, amb un alumne que va quedar dins l'autobús durant la jornada, ja que no va baixar en arribar a l'escola.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT