PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAndKarate fitxa el tècnic José Carbonell

L'espanyol serà el responsable en la modalitat de kata pel projecte dels Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025

Per El Periòdic

José Carbonell en una imatge d'arxiu.
José Carbonell en una imatge d'arxiu. | FAndKarate

La Federació Andorrana de Karate (FAndKarate) ha anunciat oficialment el fitxatge del tècnic espanyol José Carbonell com a responsable en la modalitat de kata pel projecte dels Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025.

Carbonell és 8è DAN RFEK, i des del 2016 fins a l'actualitat ha sigut el seleccionador nacional de kata de la Reial Federació Española de Karate (RFEK) en les categories cadet, júnior i sub-21.

Un tècnic reconegut, amb un gran recorregut a nivell internacional i entrenador de diversos competidors amb medalles a nivell europeu i mundial. Entre tots ells, destaquem la figura del seu fill, José Manuel Carbonell, qui va formar part de l'equip nacional de kata durant molts anys, obtenint múltiples vegades el títol de Campió d'Europa per equips absolut, així com diverses medalles en Campionats del Món a nivell individual i, inclòs, el títol de Campió del Món en la modalitat kata per equips absolut.

«Per la FAndKarate és un autèntic plaer poder comptar amb ell per tal que la preparació dels nostres competidors en la modalitat de kata sigui de la major qualitat possible, pensant sempre en obtenir el major dels resultats a casa, a Andorra, al 2025», ha comunicat l'entitat.

Actualment, Carbonell és el tècnic que, des del passat setembre, es fa càrrec de la carrera esportiva d’un dels competidors tricolor en kata, Silvio Moreira, «el qual podem confirmar que estarà present als JJPP Andorra 2025, però que no serà l’únic en l’Equip Nacional de Kata. La resta de membres (un o dos més) no estan encara confirmats, tot i que sí perfilats», va assenyalar la federació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT