La selecció sub-20 perd en els últims sis segons

El debut en l'IHF Trophy European Zone contra Malta acaba amb un 34-33

Un instant del duel.
Un instant del duel. | FAH

La selecció sub-20 d’handbol va perdre ahir en el que va ser el seu debut en l’IHF Trophy European Zone contra la selecció de Malta d’un gol en els últims sis segons (34-33), en un partit molt disputat, on els del Principat van demostrar qualitat i lluita fins al final de la trobada.

Els andorrans van disputar el primer partit de la competició de l'IHF Trophy European Zone a Pristina, Kosovo, contra la selecció de Malta, i van sortir molt endollats, ofensivament i defensiva, que ha permès un inici de joc molt igualat durant els primers 10 minuts del partit. Les bones accions de l'equip rival i les exclusions per part de l'equip andorrà en els últims cinc minuts del primer període van permetre els maltesos marxar al descans amb una diferència de tres gols (18-15).

En el segon període, els tricolor van demostrar que la victòria era possible. Les poques pèrdues de pilota i gran efectivitat de cara a porteria i les bones accions defensives van provocar que l'equip andorrà s'avancés en el marcador en el minut 22 del segon període (28-29). Durant els últims 10 minuts del partit, els andorrans van mantenir la diferència de gols fins als últims segons. En una acció quan faltaven sis segons per finalitzar el duel, amb un marcador d'empat (33-33), van xiular un penal en contra i la selecció de Malta va superar el porter del Principat, decantant el marcador final (34-33).