PUBLICITAT

Andorra la Vella

Joan Verdú enceta la temporada de la Copa del Món a Soelden

L’esquiador de la FAE té com a objectiu principal classificar-se per a les finals a Soldeu

Per David Sansaloni

Els protagonistes de la presentació de la temporada de Joan Verdú.
Els protagonistes de la presentació de la temporada de Joan Verdú. | EL PERIÒDIC

Joan Verdú donarà el tret de sortida a la temporada de Copa del Món el pròxim dia 23 d’octubre a Soelden, en la que serà la primera cita del circuit més complicat del món de l’esquí d’elit. L’andorrà ha posat punt final a la pretemporada, i ara encara un petit bloc d’entrenaments, el qual es caracteritzarà per comptar amb sessions introductòries de cara a la jornada a Soelden.


«Arribo per gaudir, amb bon dorsal, amb moltes ganes, molt motivat i confiat en el treball que hem fet, amb l’equip i amb mi mateix», va declarar Verdú. L’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va assegurar que no es guardarà res pel que fa a les seves opcions, i és que «el meu estil d’esquí és anar sempre per totes. Em penediria molt arribar a la línia de meta sabent que he anat amb el fre de mà posat i, per tant, sortiré al màxim». Romandre dins del top30 serà un objectiu prioritari per al tricolor, tot i que, posant la vista més enllà, la fita en l’horitzó és la de poder classificar-se per les finals de la Copa del Món, que tindran lloc a Soldeu.


«Físicament, el trobo molt bé, i tècnicament igual. Aquest estiu ha fet un pas endavant molt gran. Està preparat i l’únic que puc assegurar és que a Soelden sortirem a mossegar, i a veure què passa», va dir el seu nou entrenador, Juan Lago. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT