PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc vol la victòria en el seu debut al Poliesportiu

Els de Natxo Lezkano es veuen les cares amb el GA Cantàbria en la segona jornada de la lliga regular

Per David Sansaloni

Czerapowicz intenta la cistella en la primera jornada de lliga, la setmana passada contra el TAU Castelló.
Czerapowicz intenta la cistella en la primera jornada de lliga, la setmana passada contra el TAU Castelló. | TAU Castelló

El MoraBanc prepara el seu debut a casa, davant l’afició tricolor, que tindrà lloc avui a partir de les 20.00 hores al Poliesportiu. Els jugadors dirigits per Natxo Lezkano busquen la seva primera victòria davant la seva gent en el que serà el partit referent a la segona jornada d’aquesta LEB Or, contra el Grupo Alega Cantàbria.


Els andorrans arriben després d’haver guanyat el TAU Castelló el passat divendres per 73-81 amb bastant consistència però, això sí, amb moments d’incertesa. Per la seva part, el Cantàbria va superar l’HLA Alacant per 76-70, un aspecte a tenir en compte, ja que es tracta d’un recentment ascendit de la LEB Plata.


«És un equip que porta una dinàmica molt positiva. Va fer una gran temporada l’any passat i una excel·lent pretemporada enguany, guanyant a equips de molt nivell com Bilbao Basket o Burgos», va declarar Lezkano. El tècnic basc va destacar que «tenen un bloc que continua de la temporada passada, amb el mateix cos tècnic, i això els hi dona un avantatge inicial molt gran en comparació a la resta», mentre afegia que «els mecanismes els tenen integrats, es coneixen molt bé i les jugades estan molt ben treballades».


Els tricolor disputaran un partit especial en tractar-se del debut a casa, al Poliesportiu, davant d’una afició que espera el retorn aquest any de l’equip a l’ACB. «Tenim moltes ganes de jugar en casa, ja que és un al·licient i esperem que vingui molta gent», va dir Lezkano. L’objectiu principal serà «fer un partit digne», i es tracta d’una «oportunitat per veure els jugadors i perquè hi hagi comunió entre plantilla i afició».


Tot i guanyar, el darrer partit a Castelló va deixar alguns dubtes en certs moments, i és per això que l’entrenador va explicar que es troben a la recerca «d’un equilibri, una consistència, entre defensa i atac, però a vegades és molt difícil d’aconseguir de manera contínua en un mateix duel, i més a aquestes dates». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT