PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'APCA organitza una xerrada sobre el periodisme en temps de guerra

L’acte tindrà lloc el dissabte 22 d’octubre a les 19.00 hores a la Llacuna

Per El Periòdic

Mònica Bernabé.
Mònica Bernabé. | Pere Tordera

Els periodistes Manel Alías, corresponsal a Rússia i Ucraïna, i Mònica Bernabé, excorresponsal a l’Afganistan, protagonitzaran una xerrada el pròxim 22 d’octubre a Andorra la Vella organitzada per l’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra (APCA) sota el títol Informació, desinformació i propaganda en temps de guerra. La sessió que serà moderada pel politòleg i periodista Yvan Lara, tindrà lloc a les 19.00 hores a la sala d’actes de La Llacuna, i compta amb el suport del Comú d’Andorra la Vella.

Manel Alías és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del 2001 treballa a Televisió de Catalunya, on ha desenvolupat diverses tasques, des de presentador a editor de programes i informatius. El 2014 es va convertir en el primer corresponsal de TV3 a Moscou i al llarg de tot aquest any ha estat enviat especial a la guerra d’Ucraïna.

D’altra banda, Mònica Bernabé es va llicenciar en Periodisme a la mateixa universitat. L’any 2000, després del seu primer viatge a l’Afganistan i a Peshawar, va fundar l’Associació per als Drets Humans a l’Afganistan (ASDHA), una ONG d’ajuda a les dones afganeses. Ha estat l’única periodista catalana que ha viscut i treballat permanentment en aquell país durant tants anys i ha rebut nombrosos premis i reconeixements, entre els quals el de Bones pràctiques no sexistes, concedit per les Dones periodistes de Catalunya.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT