PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Hibernation tindrà un tercer escenari al Coll Blanc l’any vinent

Folamour, Vitalic i Space 92 són part dels primers artistes anunciats

Per Lídia López

L’artista francès Folamour.
L’artista francès Folamour. | folamour_fhuo

El festival Hibernation, la cita per excel·lència de la música electrònica a Andorra que se celebra anualment al Pas de la Casa torna a créixer en la seva cinquena edició. Sota el concepte d’Aurora, una temàtica que donarà el fil conductor a l’esdeveniment, però sobre el qual l’organització no ha volgut donar encara els detalls del que implicarà aquesta designació, el programa presenta enguany com a gran novetat un tercer escenari enmig de les pistes. I, per anar fent boca, ja s’han fet públic els primers 14 artistes que entre el 17 i el 19 de març del 2023 faran vibrar la població encampadana, entre els quals s’hi troben Vitalic i Folamour.

«Enguany sumem un tercer escenari que serà al Coll Blanc i en horari de funcionament de pistes, així que s’hi haurà d’accedir amb forfet», va explicar a EL PERIÒDIC el director de promoció d’Hibernation, Ricard Capdevila –conegut artísticament com a Richy Vuelcom–, que va assegurar que «és una acció per ajudar a potenciar la venda dels forfets i guanyar un espai en un entorn diferent». Però no només s’agrega un escenari, sinó que el principal també creix en la pròxima edició, ja que tal com va explicar Capdevila, la carpa serà més gran, així que «si aquest 2022 hem arribat als 8.000 assistents, la pròxima edició ens agradaria aplegar 10.000 persones».

De moment, el festival va saldar en pocs dies les primeres 300 entrades posades a la venda a un preu especial i abans d’anunciar cap artista, però se n’han continuat comprant i, de fet, amb les publicacions d’ahir a les xarxes socials amb les primeres actuacions confirmades s’espera que encara hi hagi més interès. El més reconegut entre els 14 primers artistes fets públics és Folamour, un francès que està arribant a escenaris d’arreu del món i que li dona un punt més funky a la seva electrònica. Així mateix, també cal posar en relleu altres dels confirmats com Vitalic, Space 92, Cosmic Boys, o Jennifer Cardini i Pablo Bozzi, que oferiran un B2B. Però, segons el director de promoció, encara resten una quinzena d’actuacions per confirmar.

Així mateix, hi ha alguns elements que es repeteixen com en aquesta darrera edició, com és la col·laboració amb un festival francès –en aquest cas, serà Insane–, o la disposició d’autobusos en acabar els concerts en direcció a les parròquies centrals, els quals «han tingut molt èxit». En definitiva, des de l’organització destaquen que l’objectiu del festival és «obrir Andorra al món a través de la cultura musical» i, «aprofitant que ja estem consolidats i ben considerats a Europa com un festival d’hivern, volem aconseguir celebrar una cita important en el món de l’electrònica», el qual calculen que generarà un impacte econòmic de dos milions d’euros al Pas de la Casa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT