Ferré assoleix la quarta posició al circuit d’Spa

El jove pilot de l’ACA es queda amb el registre de tornada més ràpida gràcies a un temps de 34.574

Ferré durant la prova.
Ferré durant la prova. | ACA

Raül Ferré va aconseguir treure el talent i la destresa en un cap de setmana marcat pels accidents al circuit d’Spa-Francorchamps, que va acollir la quarta ronda del FIA RX2e Rallycross Championship, avantsala del mundial de la modalitat. El pilot tricolor es va quedar a les portes del podi en assolir una quarta posició. Tot i això, el jove pilot de l’ACA va poder quedar-se amb el registre de tornada més ràpida gràcies a un temps de 34.574.

El FIA RX2e Rallycross Championship completa així una quarta ronda i dona pas a l’última cita de la temporada, a Espanya. El circuit de Barcelona-Catalunya acollirà el darrer assalt de la categoria els propers 29 i 30 d’octubre, quan es decidirà el títol de campió de RX2e de 2022. «Ha estat un cap de setmana de molts aprenentatges, Els accidents ens han allunyat del podi, però no ho van fer de l’esforç i la lluita per aconseguir arribar fins al final», va dir Ferré.