PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Laia Taulats es queda a les portes del podi a Getafe

Poulain i Esteban assoleixen la 17a i 11a posició respectivament

Per El Periòdic

Taulats en una imatge d’arxiu.
Taulats en una imatge d’arxiu. | FAM

La ciutat de Getafe va ser l’últim escenari de la Copa d’Espanya de Dificultat 2022. Durant el cap de setmana, més de 200 escaladors de les diferents federacions territorials van participar en el campionat, i entre ells van estar presents representant la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) els tecnificats d’escalada esportiva Maissane Poulain (en categoria sub-14), Laia Taulats (en categoria sub-16), i Marc Esteban (en categoria sub-18).


Durant les classificatòries, Poulain i Esteban van assolir la 17a i 11a posició respectivament, mentre que Taulats va ser quarta, accedint a les finals. La jove escaladora va donar el seu màxim per intentar aconseguir el bronze, però finalment es va quedar en una ajustada quarta plaça. A la general, Taulats va ser quarta de 27 escaladores en la seva categoria, Poulain 20a de 35, i Esteban 16è de 24 escaladors. 

«L’equip funciona, i segueix endavant», va declarar David Gambús, el tècnic que els acompanya tant en els entrenaments com en totes les competicions dels joves tecnificats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT