PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes signa un doble podi al Trofeu Benelux 2022

El pilot se situa segon en les dues curses disputades al Hockenheimring

Per El Periòdic

Vinyes durant la disputa del Trofeu Benelux 2022.
Vinyes durant la disputa del Trofeu Benelux 2022. | FotoEsport

Joan Vinyes va acabar la seva primera temporada competint en la Porsche Carrera Cup Benelux pujant en dues ocasions al podi del Circuit de Hockenheim, l’escenari alemany situat prop de la frontera francoalemanya. L’andorrà va ocupar la segona plaça després de dues curses molt semblants, la primera amb avançament inclòs, al pilot francès Sebastien Lajoux, un rival habitual al llarg d’aquesta temporada.

 
Pel que fa a la cursa que va tancar el meeting, el rival a batre va ser el pilot belga Giovanni Scamardi, que va guanyar ambdues proves, encara que a efecte del Trofeu Benelux la màxima puntuació va ser per al pilot de Suzuki, mentre que el belga va disputar de manera esporàdica aquesta última cita de la temporada.


En la primera de les curses, Vinyes va aconseguir un podi molt treballat després de la lluita mantinguda amb Sebastien Lajoux des de la mateixa sortida. No va ser fàcil superar-lo, però al final ho va assolir i es va situar prop d’Scamardi. Tanmateix, en la segona prova, i des del moment en què el semàfor es va posar verd, el pilot tricolor es va enganxar a Scamardi amb la intenció de superar-lo en el moment oportú. Malauradament, aquest instant no es va produir tot i que, amb dècimes de diferència entre tots dos fins a mitja cursa, semblava possible. 


«Hockenheim és un circuit amb un gran ambient de competició, però molt més difícil del que sembla. Avançar és complicat si el rival que et precedeix no comet un error», va dir Vinyes en acabar la cita. Ara, el del Principat començarà a preparar el Ral·li RACC-Catalunya, on estarà juntament amb Jordi Mercader. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT