PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arrestats cinc homes pel furt de 3.200 euros en mercaderia

Els delinqüents van robar 55 perfums i 45 paquets de tabac

Per El Periòdic

Alguns els objectes que la policia va trobar en possessió dels cinc homes.
Alguns els objectes que la policia va trobar en possessió dels cinc homes. | Policia d\'Andorra

La Policia va detenir durant el cap de setmana cinc homes per diversos furts de mercaderies en establiments de l’eix comercial d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Va ser un sergent major fora de servei qui dissabte al migdia va detectar els moviments sospitosos dels individus, els quals formen part d’un grup organitzat, i va avisar el responsable de patrulles per a fer-ne el seguiment.

Segons informen des de la Policia, els homes portaven un model de bosses de tipus bandolera que els delinqüents acostumen a folrar per la part interior amb paper d’alumini. Es dividien en dos grups, entraven i sortien de comerços, i es trobaven de tant en tant al carrer per anar-se canviant de roba i complements totalment o parcial per tal que fos més difícil identificar-los. En el moment en què els agents van tenir tot el grup localitzat al costat dels seus vehicles, es va procedir a controlar els cinc homes.

Se’ls va trobar 55 perfums, 45 paquets de tabac, jaquetes i bosses folrades amb paper d’alumini, així com estris que se solen fer servir per cometre furts, com tallaungles, alicates i imants per treure les alarmes als productes. El material sostret té un valor superior als 3.200 euros i la Policia va destacar que els delinqüents, amb nombrosos antecedents, van arribar al Principat passant per la zona del Pas de la Casa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT