PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús suma el quart podi de la temporada i ja és cinquè a Moto2

El pilot andorrà aconsegueix el tercer lloc en les dues curses del circuit de MotorLand

Xavi Cardelús, al podi de MotorLand.
Xavi Cardelús, al podi de MotorLand. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús ha estat un dels protagonistes destacats de la penúltima cita de la temporada del Moto2 European Championship disputada a MotorLand, aconseguint pujar al tercer lloc del podi en les dues curses que van tenir lloc ahir.

A la primera de les dues curses de la categoria de Moto2, el pilot de l’equip Promoracing va fer una bona sortida i es va situar segon al llarg de les tres primeres voltes per perdre un lloc a la quarta i lluitar amb el seu company d’equip Senna Agius pel segon calaix del podi. La situació es va mantenir fins al final i va acabar tercer a tres dècimes del segon lloc.

La segona cursa no va començar de la mateixa manera, ja que va perdre tres posicions a la sortida en xocar amb un altre pilot, però a la quarta volta ja havia remuntat el tercer lloc i es va situar a dos segons d’Agius. Volta a volta va anar retallant les diferències i quan ja estava a poc menys d’un segon, va començar a sentir molèsties al braç i va haver de desistir i conformar-se amb el tercer lloc.

Aquest és el quart podi de la temporada de Cardelús, que és 5è al campionat, a 16 punts del quart lloc. L’última cursa de la temporada es disputarà el 30 d’octubre al Circuit Ricardo Tormo del País Valencià.

PUBLICITAT
PUBLICITAT