PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Toni Bou espera celebrar el títol mundial amb victòria a la capital

Amb el 90% d’entrades venudes, l’organització preveu que es fregui el ple al Poliesportiu

Per El Periòdic

L’actuació de Toni Bou en l’edició del 2020.
L’actuació de Toni Bou en l’edició del 2020. | X-Trial

L’X-Trial Andorra la Vella se celebrarà avui (18.00 hores, Poliesportiu d’Andorra), amb la presència destacada del recent campió del món, Toni Bou, que voldrà demostrar el seu domini en la competició aconseguint la victòria també a Andorra la Vella, on precisament serà proclamat com el millor de la temporada, durant l’acte de lliurament de les medalles als tres primers classificats, a càrrec de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM).

L’organització preveu que es fregui el ple, amb unes 3.000 persones, ja que s’han venut el 90% de les entrades. La cinquena prova puntuable per al Campionat del Món X-Trial 2022 torna a Andorra amb un espectacle en directe de més de dues hores, amb una competició emocionant i un espectacle de llums.

La prova comptarà amb vuit pilots i els tres primers de les dues primeres rondes s’enfrontaran a la final, on hauran de completar un recorregut de sis zones que afrontaran una a una de manera alterna amb un temps màxim d’un minut per zona. Toni Bou haurà de superar la resta dels millors especialistes mundials com ara Adam Raga, Jaime Busto, Matteo Grattarola, Benoit Bincaz o Gabriel Marcelli, entre altres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT