PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra busca la zona alta davant un Màlaga en hores baixes

Els tricolor recuperen Carlos Martínez i Jacobo, mentre ‘Petxa’ i Morer encara són baixa

Per Albert Belis

El darrer entrenament a l’Estadi Comunal, ahir.
El darrer entrenament a l’Estadi Comunal, ahir. | FC Andorra

L’FC Andorra vol continuar demà (21.00 hores, la Rosaleda) amb la bona ratxa de resultats que l’ha dut aquest inici de temporada a la sisena posició de la classificació, en zona de promoció i a només quatre punts del líder, l’Alabès. El rival de demà, el Màlaga CF, no serà precisament fàcil, ja que es tracta d’un altre clàssic del futbol espanyol i ex-Primera Divisió, tot i que actualment es troba en hores baixes, a la part baixa de la classificació.

Abans de marxar cap a Andalusia i de dirigir el darrer entrenament a l’Estadi Comunal Joan Samarra d’Andorra la Vella, l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va avisar, sobre el mal moment del rival, que «això no ens ha de fer equivocar ni confondre sobre el que som cada equip, cada club i la història que hi ha darrere». Després de guanyar els tres partits a casa, els tricolor hauran de confirmar la seva fama de Matagegants traient un resultat positiu fora del Principat.

Els andorrans recuperen Carlos Martínez i Jacobo per a aquest partit, mentre 'Petxa' i Morer encara hauran d’esperar. Com que els homes d’Eder Sarabia hauran d’afrontar dos partits en quatre dies (diumenge a la nit contra el Màlaga i el dimecres següent, a les 16.15 hores, contra el Burgos), serà important recuperar jugadors i fer rotacions. «Hi haurà canvis, normalment els acostumo a fer, però en aquest cas amb més motiu, perquè estem davant d’una situació no massa lògica, comprimida i exigent, però el treball que estem fent ens porta a garantir que tots estem preparats per participar», va afirmar el tècnic basc.

Per la seva banda, l’entrenador del Màlaga CF, Pepe Mel, que fa poc que ha agafat l’equip, també va comparèixer ahir en sala de premsa. Els andalusos tenen algunes baixes per afrontar el partit de demà. «El règim d’exigència en l’entrenament és el que exigeixo al futbolista, no baixaré la intensitat fins que s’adaptin a la competitivitat, haurem de pagar aquest peatge. L’equip està en descens i això és responsabilitat de tots nosaltres», va lamentar. 

Sobre l’equip andorrà, Mel va explicar que «juguem contra un equip que té un full de ruta definit i és reconeixible. Estan fent bé les coses, no ens ho posaran fàcil». Ara bé, va afegir, «a hores d’ara ens és igual contra qui competim, ja que el resultat ha de ser el mateix, sumar els tres punts». Una bona ocasió per treure un bon resultat de Màlaga.

PUBLICITAT
PUBLICITAT