PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú i Crèdit Andorrà arriben a un acord per a tres temporades

L’esquiador apunta que «és clau per centrar els esforços de manera més professional»

Per El Periòdic

Jordi Playà i Joan Verdú, ahir.
Jordi Playà i Joan Verdú, ahir. | Crèdit Andorrà

Crèdit Andorrà i l’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) Joan Verdú han signat un acord de patrocini per a les tres temporades vinents. El banc amplia la contribució a l’esquí amb un patrocini individual a Verdú i la seva trajectòria esportiva, recentment campió d’Europa d’eslàlom gegant. A més, continua al costat dels equips de la FAE com a patrocinador principal de la federació en la secció d’esquí alpí.

Verdú va expressar la seva satisfacció i va apuntar que «és clau per mi tenir aquest suport perquè em dona l’autonomia suficient per centrar els esforços a desenvolupar el projecte esportiu de manera més professional. Estic molt content de seguir representant la marca Crèdit Andorrà, que m’acompanya des de fa temps, ara més directament».

Segons el director de Banca Privada de Crèdit Andorrà, Jordi Playa, «amb aquest patrocini volem donar a Verdú el suport que necessita per desenvolupar la seva carrera, una garantia d’ajut davant el futur prometedor que té i que ja ens ha demostrat amb les fites aconseguides». L’entitat aposta pel talent esportiu a través del suport a clubs i equips, i també en l’àmbit individual, amb Verdú, Vicky Jiménez i Mònica Doria.

PUBLICITAT
PUBLICITAT