PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les matriculacions de vehicles s'incrementen un 12,5% al setembre

Tots els grups han tingut variacions positives, especialment el d'altres

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'un concessionari.
Imatge d'arxiu d'un concessionari. | Arxiu ANA

Les matriculacions de vehicles durant el mes de setembre han estat 360, el què suposa una variació percentual positiva del 12,5% respecte al mes de setembre de l'any anterior. Segons publica aquest dijous el Departament d'Estadística, durant el mes passat tots els grups han tingut variacions positives. Així, el grup d'altres s'ha incrementat un 60,0%, els camions i camionetes un 57,9%, el de motocicletes i ciclomotors un 17,1%, i el de turismes un 6,2%.

Les matriculacions de vehicles acumulades des del mes de gener fins al mes de setembre han estat 3.550, un 8,6% més respecte del mateix període anterior. En aquest cas, tots els tipus de vehicles continuen presentant variacions positives. Les 'motocicletes i ciclomotors' s'incrementen en 158 unitats (+22,8%), els 'turismes' en 88 unitats (+3,9%), el grup d'altres' en 23 unitats (+23,7%) i el de 'camions i camionetes' en 11 unitats (+4,8%).

Finalment, les matriculacions de vehicles dels darrers 12 mesos han estat 4.656, fet que equival a una variació percentual positiva del 6,3% respecte al període anterior, en què es van matricular 4.382 vehicles

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT