PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una trentena d’infants visiten el Comú d’Ordino

Eva Choy els va fer un recorregut per alguns departaments, on els van mostrar en què consisteix la seva feina

Per El Periòdic

Els cònsols amb els infants.
Els cònsols amb els infants. | Comú d\'Ordino

Els alumnes de CM2 de l’escola francesa van visitar ahir el Comú d’Ordino, en dos grups de 15 i 16 infants. Es tracta de l’últim curs de primària, on estudien les institucions en el programa de l’assignatura de català i medi d’Andorra.

Les dues visites van estar guiades per la cònsol menor, Eva Choy, que va fer un recorregut per alguns departaments, on els van mostrar en què consisteix la seva feina. Sens dubte, el que va despertar més interès va ser la trobada amb els dos cònsols a la sala del consell, on els infants van poder esclarir tots els dubtes, sobretot al voltant de la vocació política.

Així, els dos cònsols, Josep Àngel Mortés i Eva Choy, van haver de contestar preguntes personals, com la motivació que els va portar a estar al capdavant de la parròquia i que els que més els hi agrada de la seva feina. Mortés es va referir a la construcció d’un futur millor, on els infants d’ara seran els protagonistes. Els cònsols van esmentar el nomenament de la Unesco per ser reserva de la biosfera o limitar la volumetria de la construcció per respectar la idiosincràsia de la parròquia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT