PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern referma les relacions bilaterals amb Liechtenstein

Espot i Ubach visiten la societat pública responsable de la promoció turística del país centreeuropeu

Per El Periòdic

Una imatge de la reunió a les oficines de ‘Liechtenstein Marketing’.
Una imatge de la reunió a les oficines de ‘Liechtenstein Marketing’. | Govern d\'Andorra

El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, van finalitzar ahir el seu desplaçament oficial a Liechtenstein amb una visita a les oficines de Liechtenstein Marketing, la societat pública responsable de la promoció del país com a centre econòmic i destinació turística.

La delegació andorrana –completada per l’ambaixador al Consell d’Europa i encarregat de Negocis a Liechtenstein, Joan Forner– va ser rebuda per la representant de l’organisme i membre de l’Oficina de Marques, Renate Bachmann, la qual va presentar els principals eixos de la seva tasca. Durant l’exposició, Bachmann va explicar que duen a terme una difusió de la marca nacional vehiculada a través de les experiències a l’entorn natural, de l’oferta cultural i artística, i del turisme de negocis.

A més, Bachmann es va interessar pel model de promoció turística emprat per Andorra. Precisament, Espot i Ubach van posar en relleu l’experiència andorrana en matèria de promoció turística, i van coincidir amb Bachmann en la importància d’intercanviar l’expertesa del Principat i Liechtenstein en aquest àmbit. De fet, es van emplaçar a construir sinergies entre Liechtenstein Marketing i Andorra Turisme, destacant les semblances entre ambdós països pel que fa a l’orografia i la història en tant que són Estats de petites dimensions.

Així va finalitzar la visita al país –la tercera d’un cap de Govern andorrà a Liechtenstein i la primera d’Espot–, que ha permès refermar la cooperació existent entre ambdós països en el terreny bilateral, multilateral i internacional, així com compartir qüestions que són prioritàries per als dos executius, com ara les relacions amb la UE o l’adhesió a l’FMI.

PUBLICITAT
PUBLICITAT