PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana acull una prova del circuit de bici elèctrica

Els participants competiran per les rutes de BTT

Per El Periòdic

Ciclistes amb bicis elèctriques per la Massana.
Ciclistes amb bicis elèctriques per la Massana. | Comú de la Massana

La Massana acollirà aquest cap de setmana una prova de l’Ebike Tour. Per primera vegada, Andorra comptarà amb una prova del circuit d’E-BTT, que permetrà als participants gaudir de dos dies per les millors rutes de BTT de la Massana i la seva gastronomia.

Durant la primera jornada, que se celebrarà el 8 d’octubre, es realitzarà una primera etapa que transcorrerà per les pistes d’esquí de Pal Arinsal, amb punts aeris tan espectaculars com la carena del cap de l’Ovella i els corriols de la collada de Montaner. Els corredors faran una aturada al restaurant amb vistes del coll de la Botella i tancaran el dia amb una festa d’arribada a Arinsal.

L’endemà, 9 d’octubre, els ciclistes canviaran de vall i s’endinsaran cap a les noves rutes per ebike, fent un primer ascens fins a la font del Mallol, tocant la Collada de Beixalís. Un cop arribats al punt més alt, es descendirà per Ordino, agafant la Ruta del Ferro fins a la plaça de les Fontetes de la Massana, on es farà un vermut de celebració per a tots els participants, a l’arribada. En definitiva, un cap de setmana ideal per unir esport, natura, cultura i gastronomia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT