PUBLICITAT

Les G.SèriesBPA tanquen el 2011 de luxe: el clan Carlos Sainz i Nani Roma

  • El BP Andorra busca recuperar la senda dels triomfs en rebre l'Albacete
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sainz pare, Sainz germà i Sainz fill seran avui a la tarda i fins la nit al Grandvalira Circuit del Pas de la Casa. Foto: TONY LARA

Cap de setmana de luxe amb la família Sainz a les G.SèriesBPA i amb un interessant partit de futbol sala de Divisió de Plata al Poliesportiu. La competició de motor arrenca a les 17.30 al Grandvalira Circuit. El sala, a les 18.30 al Poliesportiu.

MOTOR

Adéu a les G.SèriesBPA.

Què millor que tancar una gran festa de l'automobilisme sobre gel que amb noms de luxe. Avui la cinquena i última cita de les G.SèriesBPA comptarà amb Carlos Sainz, el seu germà Antonio Sainz i el fill del bicampió del món de ral·lis, Carlos Sainz júnior. Tots tres, amb Nani Roma també a la graella de sortida, i amb Marc Gutiérrez com a campió segur, tot i que els podis encara estan per decidir, i vet aquí l'altre gran interés de la competició que ha aconseguit portar al Principat pilots de motos i de cotxes de prestigi com Roma, Sainz, Aleix Espargaró, Toni Elías o Cyril Despres, entre altres. La cita, al Pas de la Casa.

FUTBOL SALA

Amb tots, però sense De la Rosa per sanció.

Després d'una setmana en què el BP Andorra ha patit per poder fer entrenaments de qualitat degut a les baixes per lesió, finalment avui podran ser tots els jugadors per al partit contra l'Albacete 2010 de la 24a jornada de la Lliga a la Divisió de Plata. Únicament Jona és qui més preocupa, perquè pateix una sobrecàrrega a l'abductor, tot i que serà al camp. Qui també estarà serà Javi Aranburu, tot i que continua amb les molèsties al genoll, mentre que qui veurà el partit des de la graderia serà l'entrenador Xavier De la Rosa, que ja ha rebut la sanció per part de la LNFS: dos partits. Amb tot, el club ha presentat un recurs per considerar excessiva la pena, i per intentar que el tècnic andorrà sigui a la banqueta dimecres al matx a València contra l'UPV Maristas.

FUTBOL

Marc Pujol entra a la convocatòria.

Al camp del Balaguer B, a les 19.00, podria tornar al camp el migcampista Marc Pujol, un home fonamental per a l'esquema de Richard Imbernón que porta quatre setmanes de recuperació d'una lesió de genoll. Emili i Buxó estan sancionats, mentre que Toscano, que hi serà, està tocat. El matx a Balaguer ha de mantenir l'equip marcant de prop l'EFAC Almacelles, que juga a les 16.00.

BÀSQUET

Dubtes de Matalí i Holmes per a Ávila.

El BC River Andorra juga a les 19.00 a Ávila contra el Fontedoso. Aquest rival que va arribar al Poliesportiu a la primera volta directament a perdre i que ocupava el fanalet vermell de la classificació, és avui un conjunt molt més treballat que ja suma set victòries i és 9è a la classificació de LEB Plata. Per això, i perquè el River té dubtes importants, el partit és molt perillós. Tant que Andreu Matalí és gairebé baixa per problemes al taló d'Aquiles, mentre que James Holmes es va fer un esquinç de turmell el passat dijous durant l'entrenament, i el fisio treballa amb ell per fer un miracle.

Per al tècnic Joan Peñarroya, les circumstàncies són superables si el River juga com sap, però avisa del perill del Fontedoso: «És un equip molt diferent al que va venir aquí».

DIUMENGE

El CVA i el VPC jugaran a casa.

El diumenge arribarà carregat en un marge de temps curt. A les 13.00, el CV Andorra rebrà en un horari poc habitual el CE Universitat de València als Serradells, mentre que el VPC Andorra jugarà a partir de les 15.00 al Camp del Consell contra el Lavelanet. Però no seran les úniques cites esportives dominicals, perquè es disputa la segona jornada dels play-off pel títol i per evitar el descens. Els partits seran. Pel títol s'enfrontaran el Pidasa Santa Coloma i l'Escale Santa Coloma a les 12.00 a Aixovall, i a les 16.00 el Construccions La Posa Lusitans contra el Matecosa Sant Julià.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT