PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

FEDA Cultura organitza demà un col·loqui sobre l’ús del plàstic

‘Plastificats’ vol fer reflexió sobre l’acumulació d’aquest material

Per El Periòdic

El cartell del col·loqui.
El cartell del col·loqui. | FEDA

FEDA Cultura organitza demà a les 19.00 hores al MW Museu de l’Electricitat un col·loqui titulat Plastificats, amb l’objectiu de crear un espai de reflexió i d’informació sobre el desafiament que suposa la fabricació i acumulació massiva de plàstic per a la salut del planeta i de l’ésser humà. L’esdeveniment comptarà amb la participació de Meritxell Pérez (La Saboneria), Jordi Alcobé (Biocoop) i Joan Micó (Andorra Recerca + Innovació), que debatran en una taula rodona sobre la sostenibilitat mediambiental d’aquest material. Aquest debat es durà a terme a la sala principal del museu.

Ara, amb la col·laboració dels tres experts i la introducció del director general de FEDA, Albert Moles, es continua treballant per fer avançar la reflexió sobre la sostenibilitat amb compromís i responsabilitat, un dels pilars de la companyia. 

A banda de donar informació sobre l’ús del plàstic en els àmbits de l’alimentació, la cosmètica o la roba, el col·loqui s’obrirà al públic per entaular una conversa i compartir punts de vista amb el propòsit d’afavorir la conscienciació i el canvi d’hàbits de consum.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT