PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home per una agressió a una discoteca

Es registren un total d’11 presumptes delictes contra la seguretat viària

Per El Periòdic

Les dependències de la Policia.
Les dependències de la Policia. | Arxiu ANA

La Policia va detenir la matinada d’aquest diumenge a Andorra la Vella un home no resident de 24 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física després d’agredir una persona amb un cop de puny a la cara i deixar-la estesa a terra a l’exterior d’un local d’oci nocturn. Segons relaten les autoritats, els fets van tenir lloc a les 05.50 hores. En arribar a l’indret, els agents es van trobar una persona a terra amb ferides importants al cap a conseqüència del cop de puny que li va proferir l’interessat. Després de parlar amb un testimoni de la zona, els agents van aconseguir detenir el presumpte autor de l’agressió.

Aquesta és una de les 14 detencions que el Cos de Policia va efectuar durant la darrera setmana (del 26 de setembre al 2 d’octubre). En concret, les detencions es van dur a terme pels presumptes delictes contra la seguretat del trànsit (11) i altres delictes (tres).

D’altra banda, la Policia també va detenir a la matinada de divendres a dos homes residents de 26 i 23 anys com a presumptes autors dels delictes contra la funció pública (per desobediència) i contra l’honor (per injúries als agents). Els fets es van produir quan, en un control d’estupefaents en l’interior d’un local d’oci, els detinguts van mostrar una actitud poc col·laboradora, desobeint les ordres donades pels funcionaris policials i resistint-se a sotmetre’s al control de drogues. Segons expliquen els agents, durant la intervenció els joves van proferir «injúries greus envers les autoritats».

Com s’ha esmentat, el gruix de detencions de la darrera setmana està relacionat amb la conducció sota els efectes de l’alcohol. Les més destacades són la detenció d’un home no resident de 48 anys que va ser enxampat en un control mentre conduïa amb una taxa de 2,07. Igualment, un altre home resident de 41 anys va ser arrestat per conduir amb una taxa d’1,80 g/l i ocasionar un accident. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT